Skip to Content
Wandel vrolijk het weekend in

Wandel vrolijk het weekend in

Ontdek tijdens het Radio2 Natuurweekend de mooiste wandelingen in heel Vlaanderen

Vrijdag 21 oktober 2022 – Het tweede Radio2 Natuurweekend komt eraan. Nu zaterdag 22 en zondag 23 oktober ontdek je zes nieuwe, inspirerende wandelingen. Radio2 stippelde de routes uit in samenwerking met Natuurpunt. Trek je stapschoenen aan en wandel mee!

Wandelingen in heel Vlaanderen

Verken in onze Vlaamse provincies de verrassendste natuurdomeinen via uitgestippelde parcours. Bioloog Joeri Cortens vertelt je alles over bos en beemd of ijsvogel en fruitrat. Scan onderweg de QR-codes en kom boeiende verhalen te weten.

Naast de zes nieuwe natuurwandelingen, kun je ook nog altijd op stap met dertien tochten van vorig jaar. Hier krijg je het (auditieve) gezelschap van een bekende Vlaming. Die wandelingen blijven trouwens ook in de toekomst beschikbaar, samen met de nieuwe. Je kunt er dus op uit wanneer je maar wilt.

Alle info vind je op radio2.be. Daar krijg je ook heel wat wandeltips en leuke video’s waarin Ann Reymen de natuur intrekt, samen met Karl Vannieuwkerke, Andy Peelman, Imke Courtois, Slongs Dievanongs en Stijn Meuris.

Bart Verbeeck VRT Communicatie

 

 

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio2
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos