VIDEO | 2Fabiola zingt voor onze Duivels

Radio 2 lanceert EKaraoke

Radio 2 staat als één man achter de Rode Duivels op het EK. Daarom zingen bekende en onbekende mensen de EKaraoke. Elke dag verschijnen er op de Facebookpagina’s van Radio 2 videoberichten van enthousiaste mensen die uit volle borst de Brabançonne zingen. Deze actie is vanmorgen gestart en houdt Radio 2 vol zolang de Belgen meespelen, om hen zo op gepaste wijze aan te moedigen.

Radio 2 Limburg strikte 2Fabiola en Kim Clijsters die elk op hun eigen manier het volkslied vertolken. Maar ook de marktkramers van Tongeren, de duiveltjes uit Stevoort en de operazangers van de zomeropera in Alden Biesen.

Oost-Vlaanderen laat balletdanseressen uit Eeklo, de tooghangers van een tricolor café uit Adegem en het Harry Potter zwerkbalteam uit Gent lustig meezingen.

In Vlaams-Brabant passeren de medewerkers van het Atomium en de Circusschool Cirkus in Beweging uit Leuven. Ook poppentheater Toone uit Brussel en Scaletta, het jeugdkoor van Scala uit Aarschot zingen mee.

West-Vlaanderen trekt onder meer naar de Freinetschool Het Reuzenhuis in Tielt.

In Antwerpen wagen de bezoekers van de Sinksenfoor zich aan het Volkslied en de scouts van Herentals.  

 

Over Radio 2

Meer informatie

Voor pers en stakeholders
Yasmine Van der Borght
yasmine.vanderborght@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio 2
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos