Radio2 Benebene breidt programmatie uit

Maandag 27 februari 2023 - Radio2 Benebene, de digitale muziekstream van Radio2, breidt de programmatie uit. Vanaf vandaag kunnen de luisteraars genieten van heel wat nieuwe programma's en enkele nieuwe maar vertrouwde gezichten. Niemand minder dan Vanessa Vanhove en Peter Hermans versterken het team van Radio2 Benebene. Vanavond is Vanessa voor het eerst te horen met haar programma Radio2 Benebene Goed Gezind. Ze presenteert van maandag tot donderdag tussen 16 en 18 uur. Op vrijdag kan je genieten van Radio2 Benebene Feesthits. Vanaf zaterdag 4 maart kan je Peter Hermans horen met de Radio2 Benebene Top 30 van… met de beste muziek uit een specifiek jaartal. En ook in het weekend zorgt Radio2 Benebene voor een aangename start van de dag.

Rino Ver Eecke, Nethoofd Radio2: “Meer en meer luisteraars vinden de weg naar de muziekstream Radio2 Benebene op VRT MAX en DAB+. Graag willen we alle luisteraars met extra aanbod verwennen bij Radio2. Vanaf nu krijgen ze op Radio2 Benebene gezelschap van presentatoren die de lievelingsmuziek van de luisteraars draaien. En uiteraard hoor je heel veel muziek van artiesten van bij ons om rustig te genieten terwijl je bezig bent. De komende weken hebben we nog verrassingen klaarliggen…”

Door de uitbreiding van de programmatie op Radio2 Benebene vinden er ook enkele verschuivingen plaats bij Radio2. Kim Debrie presenteert vanaf vandaag het vernieuwde Radio2 Benebene tussen 18 en 20 uur. Zij neemt de fakkel over van Vanessa Vanhove die op zondag tussen 18 en 20 uur Radio2 The Rat Pack blijft presenteren. Dirk Ghijs neemt vanaf zaterdag 4 maart de Radio2 Top 30 voor zijn rekening met de 30 meest populaire hits van het moment.

Radio2 Benebene beluister je via DAB+, VRT MAX, digitale televisie of smartspeakers. Je kunt ook terecht in de Radio2-app en op radio2.be.

Elise Vandevenne

Communicatieverantwoordelijke Radio2

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met