Skip to Content
Radio2 Ann&Daan: vanaf maandag tussen 10 en 12 uur

Radio2 Ann&Daan: vanaf maandag tussen 10 en 12 uur

Ann Reymen en Daan Masset praten met jou over alles wat je bezighoudt

Donderdag 8 september 2022 – Vanaf volgende week gidsen Ann Reymen en Daan Masset je door het leven met tips waar je echt iets aan hebt. Op weekdagen tussen 10 en 12 uur komen in Radio2 Ann&Daan de meest uiteenlopende onderwerpen aan bod, zoals lifestyle, gezondheid, sport, natuur en cultuur. Kortom: alles wat jou bezighoudt. Ook bekende Vlamingen en artiesten van bij ons zijn erbij. Het wordt een interactief programma, Ann en Daan maken het samen met de luisteraars en ervaringsdeskundigen. Regelmatig trekken ze eropuit, op zoek naar inspiratie in alle regio’s. Ook online en via sociale media helpen ze Vlaanderen met de beste tips en tricks.

Daan Masset: “Ik heb twee jonge kinderen en dan kom je soms in situaties terecht waarvan je denkt: hoe pak ik dit nu aan? Daar ga ik het dan samen met de luisteraars over hebben. En over zoveel meer. De bedoeling is dat we allemaal iets kleins of groots bijleren.”
Ann Reymen: “Lifestyle, showbizz, sport en lekker eten, dat is mijn lang leven. En uitslapen. Dat ook. Maar voor die nieuwe show kom ik graag mijn bed uit!”
Ann Reymen en Daan Masset – © VRT
Ann Reymen en Daan Masset – © VRT

Ann en Daan hebben heel wat overeenkomsten: ze hebben alle twee jonge kinderen, komen beiden uit Limburg en zijn gepassioneerd door radio. Maar ze hebben in het verleden nooit samengewerkt en kennen elkaar eigenlijk nog niet zo goed. Vanaf nu zijn ze een duo dat samen een programma maakt en elkaar elke dag ziet. Worden ze dan ook goeie vrienden? Is dat nodig om goeie collega’s te zijn? Dat zoeken ze uit tijdens de eerste week Radio2 Ann&Daan.

Daan Masset: “Ik heb nu al het gevoel dat ik de manager van Ann ben geworden. Ze vraagt soms drie keer per dag waar we moeten zijn, en om hoe laat.”
Ann Reymen: “Ik sport veel en Daan niets. Voor het einde van het jaar loopt hij 10 kilometer. Let maar eens op. Hij gaat nog spijt krijgen dat hij me heeft leren kennen.”

Radio2 Ann&Daan | elke weekdag tussen 10 en 12 uur | op Radio2, VRT MAX, radio2.be en in de Radio2-app

Bart Verbeeck VRT Communicatie

 

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio2
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos