Skip to Content
Na 15 jaar eindelijk de film van je trouwfeest: De Inspecteur geeft mooi Valentijnscadeau aan Nele en Tijl uit Vlaams-Brabant

Na 15 jaar eindelijk de film van je trouwfeest: De Inspecteur geeft mooi Valentijnscadeau aan Nele en Tijl uit Vlaams-Brabant

Morgenochtend deelt De Inspecteur op Radio 2  tussen 8 en 9 uur een mooi Valentijnsgeschenkje uit aan Nele en Tijl. Het koppel uit Vlaams-Brabant wacht al meer dan 15 jaar op hun trouwfilm. Door onduidelijke afspraken met hun fotograaf werd de video van hun trouwfeest nooit netjes gemonteerd. Ondertussen kregen Nele en Tijl de beelden wel in hun bezit maar die zijn niet gemonteerd. Op hun DVD-tje staat dus één lange sliert ruw materiaal. 

De Inspecteur heeft een mooie verrrassing in petto voor Nele en Tijl

Nele en Tijl kunnen morgen dus zeker wat tips opsteken van De Inspecteur over hoe je een goede huwelijksfotograaf vindt en welke afspraken je best maakt om dit soort situaties te voorkomen. En omdat het Valentijn is hebbben ze geluk! Sven Pichal schenkt hen een mooi Valentijnscadeau: een gemonteerde film met daarop beelden van hun huwelijk van 15 jaar geleden. Ze hebben de beelden bekeken, samen met hun drie kinderen:

Tijl: “Het is schrikken om jezelf terug te zien, 15 jaar jonger. Maar ik stel vast dat we 15 jaar na datum nog altijd even gelukkig zijn met elkaar. Dat is mooi.”

Nele: “Super! Echt waar. Ik ben zó blij dat we de film eindelijk kunnen bekijken. Eerlijk is eerlijk: ik had ook wel gehoopt dat ‘De Inspecteur’ de film zou afwerken."

De Inspecteur, elke werkdag van 8 tot 9 uur op Radio 2.

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio2
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos