Luc Appermont en Radio2 vieren de 1000ste Zoete Inval

XL-aflevering nu te bekijken via VRT MAX

Zaterdag 29 juni 2024 - Feest! Want De zoete inval bestaat 1000 afleveringen. Dat werd stevig gevierd met een extra lange aflevering, op Radio2 en voor het eerst ook te bekijken op VRT 1.

Feest met Margriet Hermans, Koen Crucke en co

Het legendarische spelprogramma van Radio2 begon op zaterdag 5 mei 1990. Een hele generatie groeide op met het programma. En nog steeds wordt er in heel Vlaanderen elke zaterdagochtend meegespeeld. Luc Appermont bracht een iconisch panel samen met Margriet Hermans, Koen Crucke, Jacques Vermeire en Peter Van de Veire in het cultuurcentrum De Kimpel in Bilzen. Ann & Daan waren hosts van dienst voor de tv-special en ook een van de vragenstellers. Goedele Liekens en Herman Verbruggen stelde ook de scherpste en grappigste vragen.

Günther Neefs, Bart Peeters en Bart Kaëll zorgen voor de muziek. En die laatste heeft zelfs een verrassing van formaat voor Luc Appermont...

https://www.youtube.com/watch?v=Vya_sVPOmk0

Voor deze speciale editie werd een XL-aflevering van drie uur ingeblikt. Deze is te herbekijken via VRT MAX.

Afspraak in september voor de 1001ste aflevering van De zoete inval!

De 1000ste zoete inval, vanaf nu op VRT MAX. De zoete inval is ook te beluisteren als podcast via VRT MAX.

Camille Goris

Communicatiemedewerkster

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met