Kim Van Oncen binnenkort te horen in nieuwe ochtendshow Radio2

Kim Van Oncen binnenkort te horen in nieuwe ochtendshow Radio2

Dertigers-actrice gaat radio maken met Peter Van de Veire

Donderdag 15 december 2022 – Volgend jaar pakt Radio2 uit met een nieuwe ochtendshow met dj Peter Van de Veire. Samen met een enthousiast team bouwt hij volop aan een nieuwe Radio2-ochtend. Kim Van Oncen wordt een verrassende en vertrouwde stem die de luisteraar 's morgens heerlijk wakker zal maken. Met een klare blik op de wereld, Vlaanderen én jouw regio.

Kim Van Oncen: “Ik heb er ongelooflijk veel goesting in! Het gaat vroeg zijn, dat moet je me niet vertellen. Maar ik heb er goed over nagedacht. En ik heb vooral veel zin om de Radio2-luisteraars met een grote glimlach wakker te maken.”

Met beide voeten in de wereld

Kim Van Oncen speelde vier seizoenen lang de rol van Saartje De Smet in de Eén-fictiereeks Dertigers. Daarnaast is ze ondernemer en een echte It-girl op sociale media. Bovenal is ze een vrouw die met beide voeten in de wereld staat én een duidelijke mening heeft waarin mensen zich vast zullen herkennen. Binnenkort staat ze elke weekdag samen met de Radio2-luisteraars op.

De naam en exacte startdatum van de nieuwe ochtendshow worden later bekendgemaakt op Radio2.

Info voor journalisten:
​Peter en Kim geven nu geen interviews. Ze staan je graag te woord in januari. De uitnodiging hiervoor volgt nog.

Bart Verbeeck VRT Communicatie

 

 

 

 

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio2
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos