Skip to Content
Inspecteur Van Droogenbroeck heeft het gemunt op jouw centen

Inspecteur Van Droogenbroeck heeft het gemunt op jouw centen

Tijdens de paasvakantie neemt Michaël Van Droogenbroeck De inspecteur een weekje over van Sven Pichal

Tijdens de tweede week van de Paasvakantie maakt Inspecteur Sven Pichal plaats voor Inspecteur Michaël Van Droogenbroeck. De financieel expert van de nieuwsdienst is van 10 tot en met 14 april De inspecteur van Radio 2. Hij zal het –uiteraard- voornamelijk over geld hebben.

"Het thema geld bespreekbaar maken en financiële onderwerpen op maat van de gewone consument brengen, dat probeer ik in Het journaal elke dag te doen. De inspecteur sluit daar helemaal op aan. De voorbije jaren was ik er geregeld te gast om geldvragen te beantwoorden. Nu mag ik één week lang zelf de vragen stellen en het programma presenteren. Voor mij is het meteen een tijdelijke terugkeer naar mijn oude liefde de radio. Een jongensdroom die uitkomt."

Michaël zal vragen beantwoorden als ‘waar wordt ons geld gemaakt? Bestaat het geld op onze spaarrekening écht? Wat doe je met je spaargeld? Zijn aandelen rendabel? Is vastgoed een goede investering ?’.

Uiteraard komen ook de vaste waarden zoals De grote smaaktest aan bod.

De inspecteur met Michaël Van Droogenbroeck van 10 tot en met 14 april op Radio 2.

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio2
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos