Geert Hoste geeft Start je dag wekelijks shot humor

Komiek vanaf 2 september wekelijkse gast op Radio 2

De cabaretier Geert Hoste zal vanaf 2 september wekelijks te horen zijn in het programma "Start je dag". Elke vrijdag zal hij net voor het ochtendnieuws van acht uur een thema uit de actualiteit van een flinke shot humor voorzien. Geert Hoste verklapt het nieuws alvast naar aanleiding van Zomerhit 2016 in Blankenberge, waarop hij zondagavond een prijs zal overhandigen.

Geert Hoste:"Ik ben blij dat ik nu eindelijk de tijd heb om iets grappigs te maken voor de grootste familie van Vlaanderen. We hebben een lange traditie samen."

Eind jaren ’80 maakte Hoste immers zijn eerste radiointerventies voor Radio 2 in het programma Golfbreker als Ik-ben-Regi-en-ik-word-crazy-als-ik-de-zee-zie. Later maakte hij bijdragen voor Fris van Lefever en Rockola. Radio 2 zond de voorbije jaren telkens ook de nieuwjaarsconference van Geert Hoste uit. Voor zijn radiowerk ontving Hoste in het verleden diverse prijzen in binnen- en buitenland.

 

Zomerhit 2016 wordt uitgezonden op één en Radio 2 op 21 augustus tussen 20u30 en 22u00.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Radio 2

Radio 2 is de grootste radiozender van de VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio 2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio 2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Bart Verbeeck
[email protected]

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
02 741 25 80
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Contact

Auguste Reyerslaan 52 1043 Brussel

www.radio2.be