Erger jij je aan middenvakrijders?

Erger jij je aan middenvakrijders?

Gloednieuwe podcast met Xavier Taverne en Chaima Saysay: Mens erger je niet

Maandag 29 april 2024- Het nieuwe consumentenprogramma WinWin is dé rots in de branding voor de consument. Naast het programma op Radio2, het consumentennieuws op VRT NWS én de succesvolle nieuwsbrief met meer dan 25.000 abonnees komt er nu ook een podcast 'Mens erger je niet' met Xavier Taveirne en Chaima Saysay. Daarin trekken ze ten strijde tegen de kleine ergernissen in het leven. Xavier is consumentenexpert en presentator van het consumentenprogramma WinWin. Chaima is journaliste en één van de vaste nieuwsstemmen van Goeiemorgen Morgen!.

"De mailbox van WinWin is een schatkist van consumentenverhalen. Maar ook met kleine ergernissen. En geef toe: een keer goed zeuren voor de goede zaak kan geweldig opluchten. Maar wij gaan niet alleen zeuren, we gaan je ergernissen ook uitleggen en misschien zelfs oplossen.” Xavier Taveirne en Chaima Saysay
Story image

Xavier Taveirne en Chaima Saysay gaan samen met een bekende gast de strijd aan met hun kleine ergernissen. Omdat jezelf een klein beetje ergeren geweldig kan opluchten. Je komt als consument vaak dingen tegen waarvan je denkt: moet dat nu echt? Mensen die de pijlen in de supermarkt niet volgen. Middenvakrijders. Paaseitjes die al met kerstmis in de winkel liggen. Opluchting en kennis opdoen: da's een WinWin. 

Mens erger je niet vanaf maandag 29 april te beluisteren op VRT MAX.

--------------------------------------------------
​Noot aan de redactie: Xavier en Chaima zijn beschikbaar voor interviews via Elise.Vandevenne@vrt.be.

Elise Vandevenne Communicatieverantwoordelijke Radio2

 

 

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio2
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos