December is feestmaand in de Radio 2-app

Vrijdag 4 december 2020 – De Radio 2-app zit in een nieuw jasje en dat viert de radiozender met een maand lang feest in de app. Starten doet Radio 2 dit weekend met een concert van het 1000 Klassiekers Koor en een heuse Radio 2 Bene Bene Kerstshow. Nog op de agenda in december: een feestelijk weekend om Het Jaar van Raymond af te sluiten en een unieke The Rat Pack Live, alles stuk voor stuk te beleven in de Radio 2-app.

Radio 2 1000 Klassiekers Koor

De stemweek voor de 1000 Klassiekers gaat de laatste rechte lijn in. Kan je niet wachten om je onder te dompelen in eindejaarssfeer en muzikale klassiekers? Op zaterdag 5 december om 15.30 uur brengt het Radio 2 1000 Klassiekers Koor a capella gezongen versies van classics. En dat in een unieke kerstsetting.

Radio 2 Bene Bene Kerstshow

Op zondag 6 december om 15.30 uur kan iedereen genieten van de Radio 2 Bene Bene Kerstshow. De Bene Bene Kerstshow, dat is live ambiance met kerstcovers door de Soulbrothers: Charel van Domburg (bekend van The Magical Flying Thunderbirds), Vincent Goeminne (The Dinky Toys) en Wim Soutaer (bekend van hits als 'Allemaal'). Met op de gastenlijst: Sandra Kim en Natalia.

Verjaardagsshow Het Jaar van Raymond

Niet te missen op zaterdag 12 en zondag 13 december, telkens om 17.15 uur in de app: de tweedelige verjaardagsshow Het Jaar van Raymond. Met op zaterdag een intimistisch optreden van Raymond. Op zondag samen met een hele band én gasten die een cover maakten ter ere van Raymonds 70ste verjaardag: onder meer Laura Tesoro, Bent Van looy, Bart Herman en Bart Peeters zetten Raymond nog een laatste keer feestelijk in de bloemetjes.

The Rat Pack Live

Op zondag van 18.00 tot 20.00 uur is het vaste afspraak voor The Rat Pack, de croonerclub van Radio 2. Een programma dat helemaal gewijd is aan evergreens, standards en classics door crooners en orkesten van toen en nu. Op zondag 20 december kan iedereen genieten van een feestelijke The Rat Pack Live, met crooners live gebracht door een coronaproof band. Met Günther Neefs, Sofie, The Jacquelines, Yannick Bovy en Helmut Lotti. Vanessa Vanhove zingt ook mee.

Alle vijf shows zijn nadien te herbeleven op VRT NU.

Yasmine Van der Borght

Communicatieverantwoordelijke Radio 2, VRT

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met