Skip to Content
De Meneren Wauters kapen de Madammen op Radio 2

De Meneren Wauters kapen de Madammen op Radio 2

Koen en Kris Wauters: " Onze eerste keer was zeer leuk, maar 't mag nog wat chaotischer!"

De luisteraars van Radio 2 kregen vandaag geen Madammen te horen op Radio 2, want De Meneren hebben De Madammen gekaapt. Koen en Kris Wauters van Clouseau preseerden tussen 10 en 12 uur hun versie van De Meneren. Met aangepaste onderwerpen, aangepaste muziek en een heel eigen presenteerstijl. Goed gedaan heren! En wat vonden zij ervan? Koen: " Het was zeer leuk om doen en het is voorbijgevlogen. Het was echt onze uitzending, met de gasten die we zelf hebben gekozen en de plaatjes natuulijk. Met dank ook aan de redactie en De Madammen van Radio 2 voor de goede voorbereiding. Er komt veel bij kijken, maar voor mij mag het nog wat chaotischer, daar hou ik wel van!" En ook broer Kris is gebeten door de magie van radio: " We zijn al vaak bij radio's te gast geweest, maar dit was de eerste keer dat we echt een volledige radio-uitzending presenteerden en echt: dit smaakt naar meer, zeker weten! "

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Radio2
Auguste Reyerslaan 52
1043 Brussel

VRT Brands Logos