Anja Daems komt thuis bij BV's in 'Als de muren konden praten'

Gloednieuw zondagochtendprogramma én podcast

Vrijdag 26 april 2024 - Vanochtend was Anja Daems te gast bij Goeiemorgen Morgen! want ze had bijzonder nieuws aan te kondigen. Vanaf zondag 5 mei presenteert ze het nagelnieuwe zondagochtendprogramma 'Als de muren konden praten'. ​ Heel wat bekende Vlamingen geven een unieke inkijk in hun (t)huis en zo ook in hun leven. Onder meer Kelly Pfaff, Eric Goossens en Bieke Ilegems, Ruben van Gucht, Thomas Vanderveken en Elisabeth Lucie Baeten krijgen Anja de komende weken over de vloer. Kan je niet genoeg krijgen van het gesprek op de radio? Dan hoor je het volledige verhaal in de gelijknamige podcast 'Als de muren konden praten' op VRT MAX.

"Met mensen praten is het liefste wat ik doen, een goed gesprek houdt me vaak een spiegel voor. Zo was ik op bezoek bij Kelly Pfaff. Ik vind haar zo een 'wijze' madam. Ze zei bijvoorbeeld over de kinderen en goede raad: 'als ik je spontaan raad geef, doe je ermee wat je wil. Maar als je me raad komt vragen, doé er dan iets mee. Anders heb ik mijn tijd ook maar verspild'. Ik ben dan ook heel blij dat bekend Vlaanderen haar deur openzet voor mij én de Radio2-luisteraars"
Anja Daems

Anja Daems is nieuwsgierig hoe de bekende mensen thuis zijn: daarom nodigt ze zichzelf uit bij hen thuis, om te peilen naar hun ‘thuisgevoel’. Wie of wat heeft die nodig om zich ergens thuis te voelen? Honkvast of eerder zwerver? Hoe zag diens thuis er vroeger uit? Hoe gaat het leven er thuis aan toe? Zet de BV de vuilbakken buiten, of bakt die niks van de huishoudelijke taken? Is de thuis een cocon van rust, of een levendige plek waar bezoekers komen en gaan? Favoriete plekken in huis? Onmisbare items of stukken met een verhaal? Ze wil het graag weten!

'Als de muren konden praten' vanaf zondag 5 mei op Radio2 tussen 9 en 10 uur. De podcast is vanaf dan ook te beluisteren op VRT MAX.

------------------------------------------

NOOT AAN DE REDACTIE: Anja Daems is beschikbaar voor interviews via Elise.Vandevenne@vrt.be.

Elise Vandevenne

Communicatieverantwoordelijke Radio2

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Radio2

Radio2 is de grootste radiozender van VRT en ook de meest populaire in Vlaanderen. Radio2 is een compagnon die zijn luisteraars door de dag loodst en hen helpt om de wereld veraf en dichtbij te begrijpen. De zender heeft een hoge gebruikswaarde in het dagelijkse leven en is emotioneel nabij. Radio2 voelt en versterkt de polsslag van de Vlaamse samenleving, met veel aandacht voor regionaal nieuws, herkenbare menselijke verhalen uit heel Vlaanderen en een uitgesproken Nederlandstalig muziekaanbod.

Voor pers (opgelet: vragen van luisteraars worden enkel beantwoord via de klantendienst)
Elise Vandevenne
Elise.vandevenne@vrt.be

Voor luisteraars en surfers
Klantendienst VRT
 02 741 31 11
www.vrt.be/nl/heb-je-een-vraag/

Klik hier voor interviews

Klik hier voor hogeresolutiefoto's

Het gebruik van fotomateriaal, grafisch materiaal en logo's is niet toegestaan zonder voorafgaande toestemming van VRT, hetzij via e-mail of na ontvangst van een login op het fotoportaal. Het gebruik van de login impliceert dat u instemt met de geldende rechten en gebruiksvoorwaarden.

Neem contact op met